Polityka prywatności i cookies

Nazywam się Damian Prochenka, prowadzę DG Damian Prochenka MDWD. Jestem autorem strony znajdującej się pod adresem: https://mdwdweddings.pl. Jestem także Administratorem Danych pozostawianych przez Użytkowników strony oraz gromadzonych przez stronę.

Administrator Danych Osobowych

Administratorem Twoich danych osobowych jest działalność gospodarcza Damian Prochenka MDWD z siedzibą pod adresem Mingosy 33, 08-130 Kotuń, numer NIP 8212671269.

Dane kontaktowe Administratora

Adres: Damian Prochenka MDWD, Mingosy 33, 08-130 Kotuń, Polska
Email: [email protected]

Hosting 
Strona znajduje się na serwerach firmy hostingowej Hostinger International Ltd. Blog funkcjonuje w oparciu o silnik WordPress.

Cel przetwarzania danych osobowych

Na tej stronie przetwarzane są dane osobowe oraz pojawiają się ciasteczka (cookies). Ciasteczka to małe pliki zapisywane w Twojej przeglądarce, które ułatwiają funkcjonowanie strony oraz zapamiętują niektóre Twoje działania. Dzięki temu uzyskuję ważną dla mnie pomoc w rozwoju strony jak na przykład zebranie statystyk strony. Ciasteczka pozwalają mi również podjąć działania marketingowe, a dla Ciebie korzystanie ze strony jest wygodniejsze i przyjemniejsze. W każdej chwili możesz usunąć pliki ciasteczek korzystając z odpowiedniej opcji Twojej przeglądarki internetowej.

Czas przetwarzania danych

Twoje dane osobowe przetwarzamy przez okres trwania danego procesu zakupu, a w przypadku wyrażenia dodatkowej zgody (dla celów przyszłych zakupów lub otrzymywania newsletteru i informacji marketingowych od Damian Prochenka MDWD), do czasu jej cofnięcia. Dane usuwane są natychmiast po zakończeniu zakupów lub po wycofaniu przez Ciebie dodatkowej zgody (w przypadku jej wyrażenia).

Udostępnienie danych

Damian Prochenka MDWD nie udostępnia Twoich danych innym podmiotom. Przetwarzanie Twoich danych osobowych jako Kandydata nie wiąże się też z ich przekazywaniem do państw trzecich przez Damian Prochenka MDWD.

Sklep

W celu realizacji zamówienia w sklepie na stronie mdwd.pl przetwarzane będą takie dane jak: Imię i Nazwisko, adres zamieszkania, adres e-mail, nr telefonu. Podstawą prawną dla przetwarzania powyższych danych jest art. 6 ust. 1 lit. b RODO, który uprawnia Administratora Danych Osobowych do przetwarzania danych osobowych, jeżeli są one konieczne do wykonania umowy lub podjęcia czynności zmierzających do zawarcia umowy. Bez podania tych danych nie będzie możliwości założenia zamówienia (czyli zawarcie umowy sprzedaży towarów) ani dostawa zamówionych produktów.

Informacje o Twoich prawach

Przysługuje Tobie prawo wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo dostępu do treści i przenoszenia swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędy Ochrony Danych Osobowych (PUODO).  Twoje dane nie będą podlegały zautomatyzowanemu przetwarzaniu.

Zmiana polityki prywatności

Administrator zastrzega sobie prawo do zmiany powyższej Polityki Prywatności poprzez opublikowanie nowej Polityki Prywatności na tej stronie. Te wszystkie narzędzia służą mi do kontaktu z czytelnikami, sprzedaży produktów i usług oraz do pracy nad stroną. Umożliwiają rozwój strony. W razie pytań lub wątpliwości skontaktuj się ze mną mailowo pisząc na adres [email protected]

Logo MD WD

Copyright 2021 Moment Decydujący – Pracownia Fotograficzna MDWD.